Město lidem, lidé městu a náš BatteryBox v hlavní roli!

Z počátku to byla jen sázka u nás na firmě. Utáhne náš BatteryBox celé letní kino? Utáhl.

„V minulém roce jsme odehráli letní kino na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích, a to se setkalo s úspěchem. Naše kino na baterky zaujala i organizátory jedné z nejnavštěvovanějších letních akcí. Slovo dalo slovo a letos jsme kino na baterky rozjeli v rámci multi žánrového festivalu Město lidem, lidé městu,“vysvětluje Martin Kuba, většinový vlastník společnosti OIG Power. Ta byla hrdým partnerem této úspěšné akce. „Každé letní kino je fajn. Pokud ale jede na čistou energii a myslí se u toho na ekologii, baví nás ještě mnohem víc,“říká organizátor festivalu Robin Mikušiak. Festival město lidem, lidé městu začal jako menší multi žánrová akce, ze které se během velmi krátké doby stal jeden z nejnavštěvovanějších festivalů v krajském městě, který každoročně navštíví tisíce lidí. Podobné je to i s firmičkou, která dnes za svůj bateriový systém sbírá řadu ocenění. BatteryBox tak nakonec padl do oka i tvůrcům závěrečné módní show, kde sehrál hlavní roli. „Ten BatteryBox má naprosto luxusní design a v kombinaci s dobíječkou na auto krásně dotváří atmosféru celé přehlídky, kterou jsme tentokrát pojali ve street stylu.Vypadá to parádně a velmi mě těší, že se společnost OIG Power stala naším partnerem,“ upřesňuje ke své módní přehlídce stylistka Claudia Simon. BatteryBox tentokrát utáhl filmy hned dva, a víte co je super? Že po odvysílání obou snímků zbylo v bateriích ještě 60 procent čisté energie. Takže za rok si můžeme dát filmy klidně tři!

Už jste četli tyto příspěvky ?

Objevte další příspěvky v sekci Byznys

OIG GYM CUP

OIG GYM CUP

Společnost OIG Power Martina Kuba se stala generálním partnerem celorepublikové soutěže v moderní gymnastice. Českobudějovický club SK MG Máj dlouhodobě podporuje nadační fond Jihočeské naděje.

Jihočeský energetický Start up OIG Power se za poslední tři roky stal ve svém oboru špičkou na českém trhu. K vidění byl na energetické konferenci spo

Jihočeský energetický Start up OIG Power se za poslední tři roky stal ve svém oboru špičkou na českém trhu. K vidění byl na energetické konferenci spo

BatteryBox získal nejen světová a domácí ocenění, ale výrazně boduje i u českých zákazníků v rámci soběstačnosti rodinných domů a firem.

Exministr montuje lidem soláry na střechy domů. Chce být jednička na trhu

Exministr montuje lidem soláry na střechy domů. Chce být jednička na trhu

Solární panely si na střechy svých domů neinstalují už jen zbohatlíci a ekologičtí nadšenci. Rozmach malých domácích elektráren byl v letošním roce velký a to zejména v kombinaci s bateriovým systémy. Úspěch zaznamenala jihočeská firma OIG Power exministra Kuby. Ta v letošním roce zdvojnásobila obrat i počet nainstalovaných bateriových úložišť.